top of page
Keresés

Dunakeszi vasút akadálymentesítése

Egyesületünk, tagjaink érdekvédelmének érdekében a Dunakeszi Nagyállomásnál a Pest Megyei Kormányhivatal Kormányablak kialakítása miatt - mivel a peron és a leendő Kormányablak között nem lett volna akadálymentes közlekedésre lehetőség a kiírt közbeszerzés szerint - idén januárban az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordultunk. A Hatóság az alábbi határozatot hozta, amiben kötelezték a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.-t az akadálymentesítés elvégzésére 2020. december 20. napjáig. Reméljük, így nem csak tagjainknak tudtunk segíteni abban, hogy akadálymentesen tudják megközelíteni az elkészülő kormányablakot, hanem az idősebbeknek és a babakocsival közlekedőknek is segítség lesz.


Köszönjük a Hatóság pozitív, számunkra fontos döntését! Nem utolsó sorban pedig köszönjük a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogi segítségét és közreműködését, hogy a Hatóság Egyesületünk javára döntött az ügyben!



EBH Határozat 2020
.
Download • 1.66MB

21 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Mopedverseny 2020

Egyesületünk ügyességi mopedversenye 2020. október 3-án 10 órakor kerül megrendezésre Dunakeszin, a Keszi-Center Sörözőben, amelyen mindenkit szeretettel várunk!

IV. Keszi-Center Kupa 2020

A tavalyi évben nagy sikerrel megrendezett ügyességi mopedverseny idén is megrendezésre kerül. Pontos időpont még nincs, a rendezvény szervezés alatt. Részletes információk később!

bottom of page