top of page
EGYMÁSÉRT-KÖZÖSEN MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK EGYESÜLET

KIK VAGYUNK?

Egyesületünk 2017-ben alakult. Tagjaink többsége mozgáskorlátozottsággal élő, de bármely fogyatékossággal élőt, megváltozott munkaképességű személyt, vagy akár egészséges embert várunk tagjaink körébe. Valljuk, hogy sorstársak között könyebb az élet, oldódik a magány a megosztott baj, bánat fele akkora, az öröm kétszeres. Segítünk hisz egységben az erő. Ha összefogunk, megfogjuk egymás kezét, többre jutunk egymást segítve.

Egyesületünk mottói, ami szerint a vezetőség és a tagság kölcsönösen munkálkodik egymást segítve: Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. „Egy mindenkiért, mindenki egyért”. Ezt szerettük volna az Egyesület névválasztásával is kifejezni.

“A kedvesség az a nyelv, amelyen a süket hallani tud, a vak pedig látni”

Mark Twain

letöltés.jpg
Programok

PROGRAMOK

Segítségnyújtás

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Aktuális híreink

Támogatónk

Egyesületünk működését a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) támogatja.

NEA.png
Mopedverseny 2020

Egyesületünk ügyességi mopedversenye 2020. október 3-án 10 órakor kerül megrendezésre Dunakeszin, a Keszi-Center Sörözőben, amelyen mindenkit szeretettel várunk!

IV. Keszi-Center Kupa 2020

A tavalyi évben nagy sikerrel megrendezett ügyességi mopedverseny idén is megrendezésre kerül. Pontos időpont még nincs, a rendezvény szervezés alatt. Részletes információk később!

Havi összejövetelek elmaradása

Szokásos havi Egyesületi összejövetelünk minden hónap második hétfőjén egyelőre - a Dunakeszi VOKE Művelődési Központban - 2020. szeptember hónapig nem kerülnek megtartásra a Művelődési Központtal tartott egyeztetésnek megfelelően. Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

Adó 1% és közhasznú státusz

Egyesületünk ebben az évben már gyűjtötte a magánszemélyek által az Adó 1%-os felajánlásokat. Információink szerint voltak olyanok, akik Egyesületünket jelölték meg kedvezményezettként. Felajánlásukat tagjaink nevében köszönjük!

Egyesületünk számára a közhasznú státusz bejegyzését kérni fogom a Bíróságtól a közgyűlési döntés alapján, ennek intézése folyamatban van.

Dunakeszi vasút akadálymentesítése

Egyesületünk, tagjaink érdekvédelmének érdekében a Dunakeszi Nagyállomásnál a Pest Megyei Kormányhivatal Kormányablak kialakítása miatt - mivel a peron és a leendő Kormányablak között nem lett volna akadálymentes közlekedésre lehetőség a kiírt közbeszerzés szerint - idén januárban az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordultunk. A Hatóság az alábbi határozatot hozta, amiben kötelezték a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.-t az akadálymentesítés elvégzésére 2020. december 20. napjáig. Reméljük, így nem csak tagjainknak tudtunk segíteni abban, hogy akadálymentesen tudják megközelíteni az elkészülő kormányablakot, hanem az idősebbeknek és a babakocsival közlekedőknek is segítség lesz. 

Köszönjük a Hatóság pozitív, számunkra fontos döntését! Nem utolsó sorban pedig köszönjük a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogi segítségét és közreműködését, hogy a Hatóság Egyesületünk javára döntött az ügyben!

Karácsonyi évzáró 2019.

Egyesületünk 2019. december 15-én 14 órakor a VOKE József Attila Művelődési Központban rendezi meg a karácsonyi évzáró összejövetelét. Minden tagunkat szeretettel várunk! 

karacsony_idezet_kepeslap_wyd2345_620x38

KAPCSOLAT

3 Vörösmarty Mihály tér
Fót, 2151
Magyarország

+36 30 665 3519

  • facebook

Az üzenet küldése sikeres

TÁMOGATÓINK

Rehab - General Kft

 Földes Judit

Rian 4 You Nyelviskola

1231702_10151827570298548_2127607755_n.j

Rotary Club Dunakeszi

Híd Abc Dunakeszi

letöltés.jpg

Dunakeszi

Fot.jpg

Fót

meosz.png
f90b4ec2a73770bf792a6936b835a1852b0b8311.jpg.pagespeed.ce.lmWC7fWkcZ_edited.jpg
Képkivágás.PNG
ME_logo_szines_HU_440x270.png
NEA.png
bottom of page